preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radost snježnog pusnog utorka
Autor: Goranka Perković, 21. 2. 2018.

Taj utorak, 13. veljače 2018., nije bio ni po čemu običan, naročito jer je dan prije pao snijeg!

Učenici su došli maskirani u školu tako da su nastavu pohađali darkeri, osoba koja se predstavljala kao „čistačica Gordana“, dva profesora informatike, jedna gospođica koja se predstavljala kao učiteljica geografije, dvije kuharice, dvije visoke Zombice, kemičarka, Pjevač koji je u isto vrijeme učiteljica iz hrvatskog, Drakula, jedna mačka, Crni dječak i Lovac.


Na nastavničko/ravnateljskoj strani bio je profesor Baltazar, Bolesnica, Klaunica, Ljepotica, Snjeguljica…Da sve bude bolje, snijeg je bio kao stvoren za grudanje, tako da je s više instance zakazan okršaj točno u podne (pomaknut na petnaest do podne), učitelji protiv učenika. Sve je dokumentirano, „borba“ je bila neravnopravna jer je brojnija grupica mladih grudaša, pobjedila indisponirane učiteljice. 

Učenici nižih razreda zajedno sa svojim učiteljicama otišli su u MPC na zabavu, ples, igru i druženje s vrtićkom djecom iz DV Balončić.

Maštovite maškare ispunile su MPC u Svetvinčentu. Bilo je tu dobrih vila, kokica, spidermena, vještica, gusara, bolesnika, rokera, vampira, klaunova, a i baka zima nas je posjetila, brrrrr….

Uz dobru atmosferu svi zajedno smo otišli u povorku po mjestu.

U Žlinji smo presudili pustu u nadi da smo uspjeli sve loše u staroj godini ostaviti iza sebe, i da smo se s veseljem pripremili za ono što nas očekuje u novim izazovima….

Živjele maškare i živjelo grudanje!

Tekstove su sastavili Profesor Baltazar i Rokerica.

Više fotografija potražite u fotogaleriji

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju