preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Tražilica
WER - Croatia Open

18. svibnja 2017. godine dobili smo potvrdu o uključenju u WER - Croatia Open, napredno robotičko natjecanje čiji pobjednici odlaze na svjetski kup u Šangaj. Ušli smo u izbor 50 ustanova u Republici Hrvatskoj uključenih u CM ligu i uskoro će na školsku adresu stići nova robotička oprema potrebna za sudjelovanje na natjecanju koje će se krajem rujna odvijati u Zagrebu. 

 

Uključili smo se u  Croatian Makers Ligu.

U ovoj kalendarskoj godini planirano provesti jedno pretkolo i dva kola lige:

  • Pretkolo će biti održano od 24.10 – 29.10. Na njemu je obvezno sudjelovanje novouključenih ustanova u Ligu . Pretkolo će biti provedeno prema pravilima provođenja online kola, ali se bodovanje i rezultat neće računati u ukupni rezultat te ustanove. Ideja iza pretkola je ulaz ustanova u CM ligu te početak rada s djecom na robotici.
     
  • Planirani termin prvog kola je 14.-19.11. Prvo kolo će biti online kolo.
     
  • Planirani termin drugog kola je 12.12. i 13.12. Drugo kolo će biti fizičko kolo koje će se održavati u regionalnim centrima.

·         Iduća kola će biti provedena u drugom polugodištu ove školske godine.

U drugom polugodištu školske godine 2016./2017. provedena su dva online kola. Prvo je bilo grupno u ožujku, a zatim i pojedinačno u svibnju. Kako su se naši učenici u njima snašli, pogledajte na poveznicama:

https://vimeo.com/216366505

https://vimeo.com/216365842

https://vimeo.com/207788345

preskoči na navigaciju