preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Popis odabranih udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk.god.2020./2021.
Autor: Administrator , 15. 7. 2020.

Poštovani roditelji,

sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18) sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnom proračunu. Roditelji ne naručuju niti plaćaju udžbenike, već ih naručuje škola.

Učenici će u rujnu preuzeti udžbenike na revers te ih na kraju nastavne godine vratiti školi.

Druge obrazovne materijale (radne bilježnice, zbirke, atlase..) roditelji naručuju i kupuju sami, dok će likovne mape učenici naručiti kad počne nastava.

Na stranici naše škole nalazi se Popis odabranih udžbenika i drugih obrazovnih materijala koji su odabrani od strane učitelja Osnovne škole Svetvinčenat u školskoj godini 2020./ 2021.

U privitku se nalazi popis Drugih obrazovnih materijala i prema tom popisu za svaki razred roditelji naručuju i kupuju radne bilježnice, zbirke, atlase.

U privitku se nalazi i Obrazac pisane suglasnosti koju je škola dužna zatražiti od roditelja o korištenju drugih obrazovnih materijala u nastavnom procesu.

Potpisanu suglasnost roditelj može donijeti osobno u zgradu škole od 25.- 28.8. 2020. godine, u vremenu od 8,00- 12,30, ili skenirati i poslati na mail škole (ured@os-svetvincenat.skole.hr).

Za bilo kakva pitanja i nejasnoće, stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav!

RAVNATELJICA:

Silvija Jeromela Obrovac, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju