preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nastava od 25.5.2020.
Autor: Administrator , 22. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

sukladno naputcima HZZJZ te MZO od ponedjeljka 25. svibnja 2020. godine kreće nastava za učenike od 1. do 4. razreda. U cilju unapređenja zaštite učenika, djelatnika škole i ostalih posrednih sudionika odgojno-obrazovnog procesa, Škola će osigurati sve mjere prema uputama HZZJZ-a i MZO-a.

Budući da se učenici predmetne nastave ne vraćaju u zgradu škole, nastava za učenike od 1.- 4. razreda biti će organizirana u jutarnjoj smjeni i to s početkom u 8,00 sati.

Za učenike će od 25.5. 2020. godine  biti organiziran prijevoz, a red vožnje nalazi se u privitku. Organizirati će se i produženi boravak, i ovisno o potrebi roditelja, dogovoriti će se termini dolaska po djecu u školu.

U privitku se nalaze i preporuke za roditelje koje je bitno istaknuti, kako bi odgojno- obrazovni proces tekao u najboljem redu.

Napokon će hodnicima škole i dvorištem zaoriti dječji smijeh!

Od srca zahvaljujem svima vama dragi roditelji na velikoj podršci za vrijeme nastave na daljinu. Veliko hvala svim učiteljima  i našim stručnim suradnicima koji su u izazovnom vremenu u kojem smo se svi zajedno našli, pokazali veliku profesionalnost, strpljivost, organiziranost i bili velika potpora roditeljima i djeci.

Djeca su nestrpljivo čekala povratak u školu, i napokon će u ponedjeljak opet moći doći u našu zgradu na nastavu, a mi ih očekujemo raširenih ruku!

Sretno svima!

RAVNATELJICA:

Silvija Jeromela Obrovac, prof.