preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Natjecanje prigradskih osnovnih škola u odbojci za 5. i 6. razrede
Autor: Goranka Perković, 16. 4. 2018.

Natjecanje je održano 11. travnja 2018. godine u dvorani OŠ Marčana. Naša škola sudjelovala je s dvije ekipe. Ekipu djevojčica činio je sljedeći sastav: Lucija Krsan, Ivana Macan, Nicole Macan, Antonia Perković, Aurora Vižentin i Lena Maružin. Učenice su se pripremale za vrijeme slobodnih aktivnosti u školi, ali i u slobodno vrijeme uz vodstvo i savjete učenica 7. i 8. razreda Lane Bulešić i  Jelene Krsan koje su uložile veliki trud i vrijeme što je rezultiralo odličnom igrom na terenu.


Ekipa je pokazala veliku borbenost, zajednički duh i ''bacanje na glavu'' za svaku loptu; bila je to igra iznad svih očekivanja. Niti na jednom natjecanju nije bila prisutna ovakva navijačka atmosfera te su neke učenice ostale i bez glasa. Izgubivši od OŠ Krnica i OŠ Marčana osvojile su treće mjesto.

Ekipu dječaka činili su: Leo Lenić, Antonio Zulian, Nenad Đokić, Lorenzo Perković, Deni Lenić, Donovan Ročan, Josip Pamić i Toni Puh. Iako sitni građom u odnosu na protivničku ekipu bilo ih je po cijelom terenu. Djevojčice su ih bodrile tijekom  utakmice. Od mogućih devet prigradskih škola prijavile su se samo dvije tako da smo s jednim porazom osvojili drugo mjesto.

 

Pohvale svima na sportskom ponašanju, igri i navijanju.

Nastavljamo vježbati i truditi se... a vi nas i dalje pratite.

tekst napisala učiteljica Kristina Prhat

 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju