preskoči na sadržaj

Osnovna škola Svetvinčenat

Login
Jelovnik

 

Carnetovi servisi

Portal Nikola Tesla Ucilica Enciklopedija Eknjiznica

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sudjelovali smo na Županijskom natjecanju u šahu
Autor: Goranka Perković, 20. 1. 2018.

Županijsko natjecanje u šahu – ekipno za osnovne škole održalo se u Poreču u TOŠ-SEI Bernardo Parentin s početkom u 9 sati. Turnir do proglašenja pobjednika trajao je do 14.30 sati.

Sudjelovalo je 8 osnovnih škola, OŠ Veli Vrh, Buzet, Buje, Medulin, Pazin, Veruda, Poreč i Svetvinčenat. Igralo se 7 kola, što znači da su sve škole odigrale međusobno. Našu školu predstavljali su učenici 4. razreda: Ognjen  Kersan i Bartol Pekica te učenici 7. razreda: Loren Čekada (kapetan ekipe), Frane Pekica, Mario Živolić i Fran Peršić. Neriješeno smo igrali s OŠ Veli Vrh, a izgubili od OŠ Veruda te pobijedili ostale navedene škole i tako zauzeli odlično 3. mjesto. Učenici su dobili medalje, pehar i pohvalu za sudjelovanje.

Na ovakvom rezultatu zahvaljujemo šahovskom treneru Igoru Milovcu koji je također bio s nama u Poreču, zahvaljujemo i našim učenicima koji svaki svoj slobodan trenutak u školi provode za “šahovskim stolom” u holu škole i njihovim roditeljima koji svoje popodnevne i večernje sate provode u zajedničkom druženju igranja šaha. Splet svih tih okolnosti doveo je u kratkom vremenu do ovih izvrsnih rezultata. Hvala još jednom svima!

učiteljica Kristina Prhat


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju